zapewnienie wysokiego standardu świadczonych usług oraz zadowolenia gości
kierowanie oraz nadzorowanie pracy zespołów: restauracji, kawiarni, baru oraz działu bankietów
rekrutacja oraz szkolenie podległego zespołu
współtworzenie oraz realizacja budżetów w dziale gastronomii
kontrola stanów magazynowych i zamawianie towaru
współpraca z działem marketingu w przygotowaniu akcji promocyjnych oraz reklamowych
zapewnienie prawidłowego przepływu dokumentacji związanej z zatrudnieniem pracowników działu gastronomii
masz doświadczenie na stanowisku kierowniczym w dziale gastronomii w hotelu 4 lub 5*
znasz najnowsze trendy gastronomiczne
władasz angielskim w stopniu superbohaterskim
jesteś doskonale zorganizowana / y
potrafisz zarządzać zespołem i motywować niezmotywowanych
charakteryzuje Cię nieustające poczucie humoru, wieczny optymizm oraz nieugięta elastyczność
szybko nawiązujesz kontakt z innymi osobami? Posiadasz wysokie zdolności komunikacyjne
cechuje Cię kreatywność oraz innowacyjne podejście do postawionych zadań
bardzo dobrze znasz środowisko power point, excel oraz word
nowoczesne technologie nie są Ci obce